Desktopia

Desktopia 1.0

Automatisch je achtergrond aanpassen

VOOR

  • Makkelijk in te stellen
  • Bijgeleverde achtergronden

TEGEN

  • Geen

Excellent
9
Met Desktopia verander je op vastgestelde tijden je achtergrond. Zo heb je 's ochtends een opkomende zon die in de avond weer ondergaat op je computerscherm. Op deze manier verveelt je desktop jouw nooit meer.

Desktopia is erg makkelijk in het gebruik. Je geeft aan hoe laat de show moet beginnen en welke intervallen je tussen de verschillende schermafbeeldingen wilt. Doordat jij bepaalt wanneer welk plaatje komt, zijn de mogelijkheden legio. Elke 10 minuten een ander plaatje? Het is mogelijk met Desktopia.

Doordat je wel alles zelf in moet stellen, is de kans klein dat je daadwerkelijk elke 10 minuten een ander plaatje zult hebben. Desktopia voelt uiteraard ook niet jouw stemming van de dag aan. Een opkomende zon zal jouw weinig helpen op weer zo'n nare regenachtige dag. De bijgeleverde achtergronden zijn echter lekker uitgebreid. En anders laat je het familie-album gewoon de revue passeren.

Desktopia is een leuk programma. Je bent eindelijk af van telkens weer dezelfde achtergrond. Houd jij wel van variatie? Ga dan meteen aan de slag met Desktopia!

Meeste downloads Personalisatie voor mac

Meer
Desktopia

Download

Desktopia 1.0

Beoordelingen about Desktopia